english version nederlandais 
facebook
menu

Horeca / bar / kruidenierswinkel

Bar / Horeca

Ons nieuwe restaurant (2015), la pause gourmande, ligt in de buurt van onze watersportruimte. U kunt er naar wens pizza's, salades, gegrild vlees, menu's, ijs enz. bestellen. Onze medewerkers zullen u in de zaal of op ons grote terras (in de schaduw) installeren, om er te genieten van onze eenvoudige keuken met grote porties. U kunt ook naar wens vele gerechten bestellen om mee te nemen.

In de kunt u 's ochtends terecht voor een ontbijt (op reservering) of overdag voor een snack of een ijsje. U vindt er een grote verscheidenheid aan versnaperingen en kunt er een gezellig moment doorbrengen met uw familie of vrienden!

Vergeet niet om mee te doen aan onze thema-avonden op woensdagavond tijdens het hoogseizoen, gevolgd door muziek!
Geopend van medio april tot medio september 2018. De bar en het restaurant zijn vijf dagen per week 's avonds geopend tijdens het laagseizoen en 's middags en 's avonds tijdens de zomervakantie.

Reserveren wordt aanbevolen tijdens het hoogseizoen

Kruidenierswinkel / Balie

Bestel uw brood en croissants daags tevoren (ambachtelijk brood). De kruidenierswinkel heeft een beperkte keuze, want u bevindt zich dicht bij de winkels.

Aan de balie vindt u de nodige documentatie en informatie over onze regio en tijdens het hoogseizoen een selectie tijdschriften.


  • camping
  • camping
  • camping
  • camping
  • camping